Junior Joy

In april start Inspire met het nieuwe jeugdtennis op Joy Jaagpad. Met een frisse wind en vol motivatie gaan we er tegenaan, let's go!

De inschrijving voor het zomerseizoen 2020 is geopend.

Een nieuwe tennisschool betekent een frisse wind maar ook veranderingen.

Nieuwe trainers

Een team van ervaren jeugdtrainers gaat vanaf april met de jeugd aan de slag.
Nieuwsgierig? Lees hier meer over de trainers van Junior Joy!

2 x tennis per week

Tennis is leuk maar wel een moeilijk spel

Daarom is onze visie dat we de jeugd het liefst minimaal 2x per week begeleiden. Op deze manier zal het kind sneller succesbeleving ervaring. Daarnaast maken kinderen sneller tennisvrienden als ze vaker andere kinderen op de club ontmoeten. Dit zorgt voor meer plezier en meer actieve jeugdleden.

Starten met een kort seizoen

We willen de Junior Joy kids en ouders leren kennen, onze idee├źn verder vorm geven en de samenwerking met de jeugdcommissie sterk maken.

We gaan in april starten met een kort seizoen: april tot de zomervakantie. In deze periode zullen we de tijd nemen om ons aanbod verder vorm te geven. Na de zomervakantie zal dan een nieuw seizoen gaan beginnen. Om tot een optimaal aanbod te komen, willen we vooraf graag met jeugdleden en ouders hierover in gesprek gaan.

Aanbod april - juli

De intentie is om ons aanbod begin februari te communiceren via e-mail en website. Laat daarom je gegevens achter op de homepage zodat we je up to date kunnen houden met al het nieuws over jeugdtennis van Junior Joy aankomend seizoen.

Voor vragen en suggesties kun je ons bereiken op:
Telefoon: 085 0606015
WhatsApp: 085 0606015
E-mail: info@juniorjoy.nl

Kennismaking 26 februari en 1 maart

Graag nodigen wij jullie uit om kennis met ons te maken. We verwelkomen iedereen die interesse heeft in de kantine van Joy Jaagpad. De trainers van Junior Joy zijn dan aanwezig om kennis te maken!

Kennismaking Junior Joy trainers op:
24 februari 2020 | 16:00 uur | kantine Joy Jaagpad
1 maart 2020 | 17:00 uur | kantine Joy Jaagpad