We zijn van start!

Eindelijk was het zover, de Junior Joy trainers gingen van start!

Afgelopen zondag hebben wij onze eerste trainingen gegeven op Joy Jaagpad. Dit waren de zogenaamde inlooptrainingen die we, samen met de club, de hele week (t/m zondag 10 mei) gratis aanbieden.

Wij zijn blij verrast over het grote aantal aanmeldingen die we voor deze inlooptrainingen hebben ontvangen. Maar vooral zijn we tot nu toe zeer positief over de jeugdleden van Joy; enthousiast, actief en leergierig. Dat belooft iets moois voor de toekomst.

We zijn nu met de club aan het overleggen hoe we deze inlooptraining een vervolg kunnen geven. Wij denken dat het een mooie aanvulling kan worden op de reguliere trainingen, hierdoor krijg je de kans om meer dan 1 keer per week te trainen.

Nog niet meegedaan aan de inlooptraining deze week? Meld je gauw aan.

De samenwerking met de jeugdcommissie, het barteam en het bestuur van Joy Jaagpad loopt erg gesmeerd. Er is veel werk verricht om alles Corona-proof te krijgen. Ondanks deze vreemde tijd heeft de samenwerking in korte tijd voor een goede binding gezorgd. Een fijne basis om op door te bouwen!

Tot snel op Joy Jaagpad!